Laatste woningen beschikbaar | De Schoolmeester, Gouda

01 november 2020

Wil jij nog kans maken op één van de woningen die worden gerealiseerd in het project De Schoolmeester in Gouda? Wacht dan niet langer en schrijf je in! Er zijn nog slechts 3 woningen beschikbaar: 1 stadswoning en 2 loftappartementen.

De Schoolmeester wordt gerealiseerd in de oude Klaas de Vriesschool, midden in het centrum van Gouda. In het oude schoolgebouw komen in totaal 17 ruime woningen. 

Laatste loftappartementen
De loftappartementen bereik je de via het schoolplein en de voormalige entree van de school. De loftwoning op de begane grond beschikt over 2 woonlagen en 1 slaapkamer. De loftwoning op de etage heeft 3 woonlagen en 2 slaapkamers. Leuk detail: de woning op de etage wordt nu uitgevoerd met een fijn dakterras. De loftappartementen zijn nog beschikbaar vanaf € 395.000,- v.o.n.

Laatste stadswoning
De royale stadswoning komt in het voormalig archiefdepot. Je bereikt deze woning via het schoolplein en een kleine voortuin. De entree is imposant met dubbele deuren. De woning heeft 4 woonlagen en beschikt over 2 slaapkamers, een extra toilet en een privétuin. De koopsom voor deze woning bedraagt € 520.000,- v.o.n.

Heb jij interesse in één van deze laatste woningen van De Schoolmeester? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.