Riante kavels in verkoop | De Sluis, Nieuwveen

10 augustus 2020

In een prachtige groene omgeving, nabij de historische Tolhuissluis van Nieuwveen en direct gelegen aan het Aarkanaal, vind je de vier bouwrijpe kavels van het nieuwbouwproject De Sluis. Creëer jij hier straks jouw droomvilla van formaat?

De vier kavels van De Sluis bieden je, met een gemiddelde oppervlakte van circa 2.000 m² per kavel, alle ruimte om jouw droomhuis ter realiseren. De woning mag een inhoud hebben van 750 m3. Daarnaast mag je op de kavel ook een bijgebouw plaatsen van 80 m². Een erker, uitbouw of kelder is ook mogelijk.

De kavels zijn omgeven door water en groen en te betreden via een eigen oprijpad. Vanuit de woning heb je een vrij en weids uitzicht over de polder. Regelmatig zie je hier een sloep of pleziervaartuig voorbij gaan. Ondanks dat geniet je van maximale privacy met een uniek uitzicht. Op deze plek kom je helemaal tot rust, iedere dag opnieuw! De kavels in het project De Sluis zijn beschikbaar vanaf € 395.000,- v.o.n.

Kijk op de projectwebsite voor meer informatie over de kavels. Ook vind je hier onder de kop ‘Downloads en links’ het kavelpaspoort, de kaveltekening en de prijslijst. Heb je nog vragen of heb je interesse in één van deze riante kavels? Neem dan contact op met de verkopend makelaar van De Sluis.