Start verkoop 27 juni a.s. | Nieuwe Rede fase 1, Leimuiden

14 juni 2020

Na een periode van voorbereiding is het bijna zover: op zaterdag 27 juni a.s. start de verkoop van het nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden. In de eerste fase komen 7 vrijstaande woningen en 6 tweekappers in de verkoop met vrij uitzicht over de polder.

De projectwebsite van Nieuwe Rede is onlangs al aangevuld met informatie over de woningen van fase 1. Hier kun je je alvast per bouwnummer verdiepen in de kavel- en woninggrootte, impressies en prijzen. Daarnaast is het nu al mogelijk om hier jouw favoriete bouwnummer(s) kenbaar te maken. Let op: dit is nog geen officiële inschrijving. Definitief inschrijven kan vanaf 27 juni.

Op 27 juni wordt tevens een verkoopevenement georganiseerd op locatie. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM rondom het coronavirus. Er zal daarom worden gewerkt met tijdslots. Meer informatie over het verkoopevenement volgt.

Naar verwachting start de bouw van de woningen van fase 1 eind dit jaar en volgt de oplevering een jaar later. De verkoop van de volgende fase(n), met onder andere vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen direct aan of nabij de ringvaart, start naar verwachting in Q2 2021.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Rede?

Bekijk ook het project Nieuwe Rede

In verkoop
custom media
Meer informatie

Nieuwe Rede

Leimuiden

20 woningen beschikbaar
152m - 185m woonoppervlakte
€ 815.000 tot € 1.345.000