Verkoop gestart | Hof van Leyland fase 2, Woerden

04 juni 2020

De verkoop van de tweede fase van Hof van Leyland in Woerden is gestart. Je kunt je nu inschrijven voor jouw favoriete woning. Dit kan tot maandag 22 juni a.s. 12.00 uur. Wil je meer weten over dit nieuwbouwproject? Volg dan de webinar op woensdag 10 juni a.s.

In deze fase van Hof van Leyland worden 41 woningen gerealiseerd. Je vindt er hoek- en eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en een riante vrijstaande villa. Elk met een eigen uitstraling, waardoor het straatbeeld zeer divers is. Hof van Leyland is bereikbaar vanaf de Utrechtsestraatweg en de Fagellaan en bestaat uit twee deelgebieden: De Groene Zoom en De Singel. Hiertussen wordt een gezellige kern gecreëerd. De wijk krijgt een prettig woonklimaat met openbaar groen, autovrije hofjes en fietsroutes waarbij de auto te gast is. Ook voor kinderen is er volop ruimte om te spelen.  

Schrijf je hier online in voor jouw favoriete woning. Wil je graag meer informatie over dit project en de woningen? Volg dan de webinar op woensdagavond 10 juni a.s. om 20:00 uur. Hier worden zowel het project als de woningen besproken, evenals het proces tot oplevering. Meld je hier aan voor de webinar.