Glorie van Holland, Bouwnummer 36

Koopprijs

€ 499.500

Woonoppervlakte

115 m2

Omschrijving

EENGEZINSWONINGEN TYPE HOEKWONING GLORIE VAN HOLLAND bouwnummer 36

Wonen te midden van water, groen en bomenpracht. Langgerekte schiereilanden die door middel van bruggen met elkaar verbonden zijn. Met straks drie deelgebieden: De Boomgaerd, De Warande en De Kwekerij. Dat is Koopse Glorie. Ofwel: eigentijds wonen te midden van groen en waterrijk cultuurlandschap. De woningen aan de zuidrand van de wijk zijn bereikbaar via de Goudse Rijweg. De hoek- en tussenwoningen zijn verdeeld over drie rijtjes, met een prachtig vrij uitzicht op de buurttuin of op een gezellig hofje. Ecologisch eiland Vanuit je eengezinswoning loop je over een brug naar De Warande, een ‘ecologisch’ eiland met een buurttuin. Het is een plek die uitnodigt om te ontspannen en te spelen en waar de natuur zijn gang mag gaan.
Geniet van de ruimte om je heen. De eengezinswoningen Glorie van Holland is een woning met een breedte van 5,4 meter. De naam verwijt naar inheemse appelsoort. De woningen van het type Glorie van Holland heeft een woonoppervlakte van circa 112 tot 117 vierkante meter. De indeling van de woningen: Op de begane grond een L-vormige living met dubbele deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en de badkamer. De tweede verdieping is vrij indeelbaar. Denk bij voorbeeld aan twee extra slaapkamers of een werkkamer of game-room. De woningen liggen op kavels die in grootte variëren van 136 – 298 vierkante meter. In de tuinen - met een achterom - bevinden zich bergingen voor de fietsen. De auto parkeren kan op speciale parkeerhoven. Vanzelfsprekend zijn alle woningen gasloos en voorbereid op de duurzame toekomst. Ze zijn voorzien van een bodemwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming en warmteterugwinning-ventilatie. Dankzij zonnepanelen op de daken zijn ze nog eens extra energiezuinig. Goed voor het milieu en voor je portemonnee.

De bouwnummers die in de eerste fase in verkoop gaan zijn 7 eengezinswoningen van het type Glorie van Holland, bouwnummers 30 tot en met 36.

DE UNIEKE KENMERKEN VAN TYPE HOEKWONING GLORIE VAN HOLLAND BOUWNUMMER 36
• Prachtige hoekwoning
• Woonoppervlakte van circa 115 m2
• Kaveloppervlakte van circa 196 m2
• Beukmaat 5,4 meter
• Entree met ruime hal
• Woonkamer met open keuken van ruim 35,2m2
• Bouwnummer 36 wordt uitgevoerd met een mooie erker aan de zijkant van de woning
• Drie slaapkamers op de eerste verdieping
• Badkamer met luxe sanitair en tegelwerk
• Vrij indeelbare tweede verdieping met mogelijkheid tot extra kamer(s)
• Diepe achtertuin met berging op het zuiden
• Parkeren op het naastgelegen parkeerhof
• Ruime keuze aan optionele mogelijkheden
• Technische ruimte met warmtepomp en boiler
• Triple glas in de houten buitenkozijnen
• Gasloos en voorzien van een bodemwarmtepomp, PV-panelen en vloerverwarming

Extra energiezuinig wonen in Koopse Glorie
Klaar voor de toekomst!
Dat is jouw nieuwe woning in Koopse Glorie. Met als groot voordeel: meer comfort tegen een lager verbruik. De eengezinswoningen zijn uitgevoerd met een compleet scala aan energiebesparende voorzieningen. Denk aan vloerverwarming op elke verdieping, een warmteterugwininstallatie (WTW) voor het aanvoeren van frisse buitenlucht en afvoeren van gebruikte lucht, en isolerende triple-beglazing in de buitenkozijnen, -ramen en -deuren. Ook zijn er afzonderlijke thermostaten in de woonkamer, de slaapkamers en de badkamer, zodat je elke ruimte van de gewenste temperatuur kunt voorzien. Hierdoor zullen je totale woonlasten fors lager zijn. Het verschil in lasten met een bestaande woning of een minder energiezuinige nieuwbouwwoning neemt in de toekomst alleen maar toe. Met de koop van een woning in Koopse Glorie woon je dus niet alleen comfortabel, maar houd je ook meer geld over voor de leuke dingen in het leven.

BENG
Jouw nieuwe woning voldoet aan de nieuwste duurzaamheidseisen en is gebouwd conform de BENG-normen. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw.

Gasloos
De woningen in Koopse Glorie worden all electric gebouwd. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat er dus ook geen gas wordt gebruikt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen.

Zonnepanelen
Op het dak van iedere woning komen zonnepanelen. Met de zonnepanelen wek je een deel van jouw eigen elektriciteit op. In overleg kun je het aantal zonnepanelen uitbreiden zodat de elektralasten nog verder verlaagd worden.

Elektrisch koken
Gasloos wonen betekent dat je elektrisch kookt. Bij het kiezen van een keuken moet je dus een inductiekookplaat of keramische kookplaat uitzoeken.

Verwarming en koeling
De woningen worden verwarmd door middel van een bodemwarmtepomp. Deze installatie haalt warmte uit de bodem en verwarmt daarmee water voor onder andere de vloerverwarming. De installatie is verwerkt op zolder en in de kast op de begane grond. Er ligt vloerverwarming op de begane grond en op de eerste en tweede verdieping. De woning is in de basis ook voorzien van topkoeling, waardoor je in de zomermaanden een heerlijk gekoelde vloer hebt. Mede dankzij triple-beglazing.

Boskoop
Klein Giethoorn, zo wordt Boskoop ook wel genoemd. Die bijnaam dankt het dorp in de gemeente Alphen aan de Rijn aan al zijn water en bruggen. Tot op vandaag is dit authentieke landschap met brede watergangen, smalle kavels en houtakkers tussen kwekerijen grotendeels bewaard gebleven. In het mooie Boskoop-Oost, te midden van boom- en fruitkwekerijen, komt een gloednieuw woongebied tot bloei: Koopse Glorie. De naam is ontleend aan een druivenstruik die in deze streek van oudsher wordt gekweekt. Het is deze rijke kwekers- en tuinderstraditie die inspireerde tot het ontwerp van een nieuwe woonwijk. Koopse Glorie wordt een veelzijdige en natuurinclusieve wijk, met veel groen en ruimte voor ontmoeting. Je woont hier rustig midden in het Groene Hart tussen kwekerijen van fruitbomen en toch dicht bij alle voorzieningen. Op een plek die nooit verveelt en waar kinderen volop buiten kunnen spelen.

Koopse Glorie alles lekker dichtbij:
In Koopse Glorie woon je heerlijk rustig midden in het Groene Hart. Toch is alles dichtbij. Naar het station van Boskoop is het maar 10 minuten fietsen. Met de auto zit je binnen 5 minuten op de N207, met aansluiting op alle belangrijke autosnelwegen van Zuid-Holland. Voor de dagelijkse boodschappen en basisvoorzieningen hoef je Boskoop niet uit. Het dorp heeft een ruim aanbod van supermarkten, restaurants, sport- en fitnessclubs, (para-)medische voorzieningen en basisscholen. Een kinderopvang bevindt zich zelfs in Koopse Glorie zelf. Ideaal toch?

HEEFT U INTERESSE: neem dan contact met ons op of blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door u in te schrijven voor de nieuwsbrief via de projectwebsite.

Disclaimer:
Ondanks dat Van Herk Nieuwbouwmakelaars deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 499.500
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Hoekwoning
Bouwjaar
2024
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m2
Inhoud
432 m3
Externe bergruimte
6 m2

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Overige voorzieningen
TV kabel, Glasvezel kabel en Balansventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming, Warmtepomp en Warmte terugwininstallatie
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk, Beschutte ligging en Landelijk gelegen

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Openbaar parkeren

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Van Herk Nieuwbouwmakelaars

Gouda

Koopse Glorie fase 1

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Glorie van Holland in het project Koopse Glorie fase 1

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.