Binnenkort in verkoop: Buitenplaats Landlust, Ter Aar

17 september 2024

Wonen in een landelijk gelegen villa in de gemeente Nieuwkoop? Dat kan bij Buitenplaats Landlust; fraaie, exclusieve villa’s in een groene, waterrijke omgeving. Passen deze kenmerken bij jouw woonwensen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

In Ter Aar, midden in het Groene Hart van Holland, worden vier riante villa’s gebouwd. Ze komen aan het Landlustpad aan de Leidse Vaart en de Langeraarse Plassen. De villa’s zijn ontworpen in de Gooise stijl en krijgen een rijke detaillering.

Zowel binnen als buiten is heel veel ruimte om fijn te wonen. De woonoppervlaktes van de villa's variëren van bijna 180 tot maar liefst 272 m², de grootte van de kavels van 1.250 tot wel 2.260 m². Iedere villa biedt veel indelingsvrijheid en optionele mogelijkheden. Zo maak je er helemaal jouw droomwoning van. Ook fijn: de grote raampartijen maken de villa's heerlijk licht en dankzij een warmtepomp worden ze op een zeer energiezuinige manier voorzien van warmte en warm water.

Uniek uitzicht
Buitenplaats Landlust biedt wat schaars aan het worden is in Nederland: ruimte, rust en stilte. Je beleeft hier het buitenleven met een uniek vrij uitzicht over de weilanden, maar woont toch dicht bij de grote steden. Vanaf Buitenplaats Landlust zit je namelijk zo op de A4 richting Den Haag, Leiden, Schiphol en Amsterdam. Het beste van twee werelden!

Blijf op de hoogte van dit project
Ben je enthousiast geworden over Buitenplaats Landlust? Meld je dan hieronder aan als geïnteresseerde en zorg dat je geen informatie mist over dit project. De verkoop start binnenkort, dus meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Buitenplaats Landlust?

Bekijk ook het project Buitenplaats Landlust

Toekomstig
custom media
Meer informatie

Buitenplaats Landlust

Ter Aar

180m - 272m woonoppervlakte
€ 1.220.000 tot (niet ingesteld)