Bezoek Nieuwe Rede op vrijdag 18 oktober

10 oktober 2024

De bouw van nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden is in volle gang en de wijk begint steeds meer vorm te krijgen. Op vrijdag 18 oktober is het voor belangstellenden tussen 16:00 en 17:30 uur mogelijk de locatie en woningen van Nieuwe Rede te bezichtigen.

Tijdens het kijkmoment is er volop gelegenheid om de groene, waterrijke locatie te ervaren. Ook kun je de woningen aan de binnen- en buitenzijde bewonderen. Zo krijg je een goed gevoel bij het wonen op deze unieke locatie en ben je straks misschien ook één van de toekomstige bewoners van deze nieuwe wijk!

Wil je alvast kennismaken met de beschikbare woningen in Nieuwe Rede? Kijk dan op de interactieve kavelkaart op onze website. Bij het klikken op de woning verschijnt de verkoopinformatie en heb je toegang tot de verkoopdocumentatie, waaronder een uitgebreide verkoop- en tuintekening van de woningen.

De oplevering nadert!
De bouw van de woningen in Nieuwe Rede heeft de laatste fase bereikt. Naar verwachting worden alle woningen eind dit jaar opgeleverd. Dit jaar kopen is dus begin volgend jaar wonen! Ben je benieuwd naar de laatste stand van zaken? Bezoek de locatie en bezichtig de woning op vrijdag 18 oktober in Leimuiden tussen 16:00 en 17:30 uur. Meer informatie vind je op de projectwebsite.