Landelijk wonen in stijl: ontdek de royale villa’s van Koopse Glorie

25 september 2024

Moderne woningen in de stijl van vroeger: dat is wonen in Koopse Glorie in Boskoop! Hier woon je rustig in het Groene Hart, tussen kwekerijen van fruitbomen en struiken. Zie jij jezelf hier wel wonen? Lees dan verder, want er zijn nog enkele villa’s beschikbaar!

In nieuwbouwwijk Koopse Glorie zijn nog enkele royale en duurzame vrijstaande villa’s te koop. Alle villa’s hebben een ruime tuin die grenst aan het water. Dit is een heerlijke plek om te vertoeven in de zon, of te genieten van een diner met familie of vrienden. Bomen, groene hagen en een ecologisch eiland met speel- en buurttuin versterken de gezellige, dorpse sfeer in de wijk. De bouw is in volle gang en de eerste opleveringen zijn al medio 2025.

Energiezuinig wonen tussen het groen
De villa’s hebben een gebruiksoppervlakte van 151 tot 165 m² en een kaveloppervlakte van 450 tot 510 m²! De woningen zijn daarnaast voorzien van een uitgebreide kwaliteit keuken en een luxe afgewerkte badkamer. Het zijn duurzame, gasloze en energiezuinige woningen met energielabel A+++. De villa’s worden gebouwd volgens de normen van BENG: Bijna EnergieNeutrale Gebouwen. De energievoorziening wordt geregeld door bodemwarmtepompen in combinatie met zonnepanelen en vloerverwarming. De vrijstaande woningen zijn te koop vanaf € 815.000 v.o.n.

Alles in de buurt
In Koopse Glorie woon je landelijk en rustig, maar niet afgelegen. Voor je dagelijkse voorzieningen kun je in Boskoop prima uit de voeten, of in het grotere centrum van Alphen aan den Rijn. Behoefte aan uitgebreid shoppen of uitgaan? Door de centrale ligging ben je ook zo in Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Amsterdam.

Helemaal naar jouw smaak?
Voldoen deze woningen helemaal aan jouw woonwensen? Pak dan je kans en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie over dit project kun je ook terecht op de projectwebsite.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Koopse Glorie fase 2?

Bekijk ook het project Koopse Glorie fase 2

In verkoop
custom media
Meer informatie

Koopse Glorie fase 2

Boskoop

5 woningen beschikbaar
98m - 152m woonoppervlakte
€ 435.000 tot € 859.500