Ontdek Krekenlanden: duurzaam wonen in Nieuwkoop

24 september 2024

Droom jij van wonen in het Groene Hart van Nederland, in een groene en waterrijke omgeving met alle voorzieningen dichtbij? Dan is Krekenlanden echt iets voor jou! De eilanden Hof en Park gaan binnenkort in de verkoop, dus tijd om meer te ontdekken over dit project.

Project Krekenlanden in Nieuwkoop biedt 39 duurzame koopwoningen in verschillende woningtypen, verdeeld over drie aantrekkelijke wooneilanden: Veld, Hof en Park. Deze eilanden liggen aan het water met daaromheen veel groen. De verkoop van de woningen op Hof en Park start binnenkort. De prijzen van de twee-onder-één-kapwoningen starten vanaf € 790.000,- v.o.n. en van de vrijstaande woningen vanaf € 925.000,- v.o.n. 

Hof
Op het eiland Hof vind je acht royale, vrijstaande woningen waar klassieke architectuur wordt gecombineerd met moderne luxe. De opvallende oranje en oranjerode bakstenen geven iedere woning een authentiek karakter. Hoewel de woningen in dezelfde stijl zijn uitgevoerd, zijn ze allemaal net even anders door de verschillende raamindelingen, dakkapellen en erkers.

Park
Wooneiland Park heeft zijn naam te danken aan het prachtige uitzicht op Park Buytewech. Je hebt hier keuze uit drie woningtypen: twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en vrijstaande schuurwoningen:

Twee-onder-één-kapwoningen
De gezellige twee-onder-één-kapwoningen worden uitgevoerd met wit gemêleerde bakstenen, afgewerkt met donkere plinten en functionele luiken. De houten pergola’s bij de voordeur zorgen voor een warme entree.

Vrijstaande woningen
De statige vrijstaande woningen hebben dezelfde wit gemêleerde bakstenen en donkere plint. Een erker en een knus Frans balkon bieden extra charme aan deze woning.

Vrijstaande schuurwoningen
De specials van dit project zijn de twee bijzondere schuurwoningen. Het unieke ontwerp, veel licht door de grote ramen en de vele indelingsmogelijkheden zorgen voor een unieke woonervaring. Daarbij zijn deze woningen levensloopbestendig, met de mogelijkheid om zowel de slaapkamer als de badkamer op de begane grond te realiseren.

Alles in de buurt
Vanaf Krekenlanden ben je binnen enkele minuten in het gezellige dorpscentrum van Nieuwkoop. Voorzieningen zoals een basisschool en verschillende sportverenigingen zijn makkelijk te bereiken, zowel te voet als met de fiets. Zin om te wandelen, fietsen of varen? Natuurgebied De Nieuwkoopse Plassen ligt om de hoek en biedt alle mogelijkheden om van de natuur te genieten!

Blijf op de hoogte!
Naar verwachting start de verkoop van Krekenlanden medio oktober. Heb je interesse en wil je graag op de hoogte blijven? Meld je dan via de projectwebsite aan voor de nieuwsbrief! Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de voortgang en de start verkoop. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Krekenlanden?

Bekijk ook het project Krekenlanden

In verkoop
custom media
Meer informatie

Krekenlanden

Nieuwkoop

19 woningen beschikbaar
172m - 194m woonoppervlakte
€ 790.000 tot € 1.060.000