Bouw Westvaartpark fase 2 gevierd!

11 september 2024

De bouw van de eerste woningen van Westvaartpark fase 2 is gevierd met een feestelijk moment! Heb je ook interesse in wonen in Westvaartpark? Neem dan contact op met de verkopend makelaar, want er zijn in fase 2C en 2D nog enkele riante woningen beschikbaar!

De nog beschikbare woningen zijn XL twee-onder-één-kapwoningen en variëren qua woonoppervlakte van 172 tot maar liefst 188 m². Daarmee bieden deze royale woningen je alle ruimte om hiervan je droomhuis te maken. De woningen beschikken standaard over een ruime woon- en eetkamer, drie slaapkamers en een naar wens in te delen ruimte op zolder! Wordt dit een extra slaapkamer of toch een werk- of hobbykamer? Het is allemaal mogelijk. De grote ramen zorgen voor veel licht in de woning. Daarbij hebben de woningen een riante diepe achtertuin en dat in combinatie met de openslaande tuindeuren geeft je de kans om zo naar buiten te lopen en heerlijk te genieten van rust, ruimte en natuur om je heen.

Maak je interesse kenbaar
Hazerswoude-Rijndijk ligt in Zuid-Holland, midden in het Groene Hart. Ben je op zoek naar een duurzame en royale woning in het Groene Hart, maar toch dicht bij grote steden als Den Haag en Leiden? Dan past dit project perfect bij jou! Laat deze kans dan niet aan je voorbijgaan en neem contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord over dit project!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2d?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2d

In verkoop
custom media
Meer informatie

Westvaartpark Fase 2d

Hazerswoude-Rijndijk

172m - 180m woonoppervlakte
€ 795.000 tot € 825.000