Laatste kans: hoekwoning beschikbaar in De Hoefsmid in Nieuwerbrug

25 september 2024

In het pittoreske Nieuwerbrug aan den Rijn ligt De Hoefsmid. Zie jij jezelf wonen in een wijk met landelijke sfeer in combinatie met moderne voorzieningen? Dan past De Hoefsmid misschien wel bij jou! Er is momenteel nog één woning beschikbaar!

Project De Hoefsmid ligt in de nieuwe woonwijk De Wijde Wiericke en is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Omringd door veel natuur biedt De Hoefsmid het ideale project voor diegene die opzoek is naar een landelijke, rustige woonomgeving die tegelijkertijd goed bereikbaar is.

In dit project is er nog één hoekwoning beschikbaar! Deze woning heeft een woonoppervlakte van 140 m² en een perceeloppervlakte van 333 m²! De woning beschikt over drie slaapkamers en een garage. Met energielabel A+++ heeft deze woning een laag energieverbruik én ben je klaar voor een duurzame toekomst.

Ideale locatie
Woonwijk De Wijde Wiericke ligt dicht bij uitvalswegen en voorzieningen. Een basisschool, huisarts, supermarkt en recreatiegebied liggen hier in de buurt. Daarmee is De Hoefsmid het perfecte project om een nieuw hoofdstuk te beginnen.

Maak een afspraak
Ben je geïnteresseerd in deze hoekwoning? Wacht dan niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.  Die kan al je vragen beantwoorden en helpt je graag verder! 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Hoefsmid?

Bekijk ook het project De Hoefsmid

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Hoefsmid

Nieuwerbrug aan den Rijn

1 woning beschikbaar
130m - 171m woonoppervlakte
€ 480.000 tot € 785.000