Bezoek Nieuwe Rede tijdens de Open Huizen Dag op zaterdag 5 oktober!

27 september 2024

Tijdens de Open Huizen Dag op 5 oktober a.s. heb je de kans om op allemaal verschillende plekken huizen te bezichtigen, zonder afspraak. Je kan gewoon binnenlopen. Zo ook bij Nieuwe Rede in Leimuiden. Mis deze kans niet en voeg Nieuwe Rede toe aan je route!

Bij Nieuwe Rede woon je midden in de natuur, omringd door water. Alle woningen hebben een ligplaats direct aan de tuin of de mogelijkheid tot een eigen ligplaats in de binnenhaven op loopafstand. Ga wanneer je maar wil een stuk varen en volg een van de vele vaarroutes naar onder andere de Kaag, de Westeinderplassen, het Braassemermeer of bijvoorbeeld het centrum van Amsterdam of Leiden.

Thuis voor het leven
Nieuwe Rede staat voor een nieuwe plek; een thuis waar je helemaal tot rust kunt komen. De woningen zijn levensloopbestendig, door de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen. De veranda’s, terrassen en de lage bebouwing dragen bij aan het buitengevoel. Wonen in Nieuwe Rede is genieten van rust, natuur en water, voor nu én later! De meeste woningen worden eind dit jaar opgeleverd! 

Kans om binnen te kijken!
Kom erachter of Nieuwe Rede past bij jouw wensen! Kom langs op zaterdag 5 oktober a.s. tussen 11:00 en 15:00 uur tijdens de Open Huizen Dag. Dit biedt de kans om binnen te kijken bij de nog beschikbare woningen. Het verkoopteam is aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en je alles te laten zien! Je bent van harte welkom! Extra informatie over de Open Huizen Dag vind je op de projectwebsite

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Rede?

Bekijk ook het project Nieuwe Rede

In verkoop
custom media
Meer informatie

Nieuwe Rede

Leimuiden

12 woningen beschikbaar
152m - 185m woonoppervlakte
€ 815.000 tot € 1.345.000