Riant en vrijstaand wonen in Het Erf, Aarlanderveen

28 augustus 2024

Ben je op zoek naar een riante woning waar je heerlijk landelijk kunt wonen? Dan is bouwnummer 12 van nieuwbouwproject Het Erf in Aarlanderveen dé plek voor jou! We lichten deze fraaie vrijstaande woning voor je uit.

Deze vrijstaande woning biedt jou met een riant woonoppervlak van 185 m² heel veel ruimte om fijn te wonen. De woning heeft een royale woonkamer en keuken met dubbele terrasdeuren naar de tuin. De tuin ligt op het zuid-westen, dus dat wordt volop genieten van de zon. Ook heb je vanaf hier prachtig uitzicht over de weilanden (zie foto onder dit bericht). Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers. Eén van deze slaapkamers heeft een aangrenzende ruimte die als walk-in closet kan worden ingericht. Heb je hier altijd al van gedroomd? Dan is dit de kans om deze droom werkelijkheid te laten worden! Verder heeft de woning ook nog een ruime zolderverdieping die je naar wens kunt indelen en is er op eigen terrein genoeg plek om twee auto’s te parkeren. De koopsom voor deze vrijstaande woning bedraagt € 929.900 v.o.n.

Wonen in Het Erf
Op de voormalige boerderijlocatie aan het Noordeinde 50 in Aarlanderveen worden op een sfeervol erf meerdere boerderij- en schuurwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen gerealiseerd. Op deze fijne locatie geniet je van de rust, ruimte en de natuur, met vele voorzieningen in de buurt. Leiden en Schiphol liggen op een klein half uurtje rijden en in slechts 10 minuten ben je in Alphen aan den Rijn of bij de Nieuwkoopse plassen. Of stap op de fiets en geniet van de verschillende fietsroutes in de natuurrijke omgeving.

Verwachte planning
De bouw van Het Erf gaat aan het eind van dit jaar van start. Naar verwachting zal de oplevering eind 2025 plaatsvinden.

Past deze woning bij jouw woonwensen?
Zie jij jezelf al wonen op deze fantastische groene locatie in Aarlanderveen? Of wil je graag meer weten over deze vrijstaande woning? Kijk dan voor meer informatie op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Erf?

Bekijk ook het project Het Erf

In verkoop
custom media
Meer informatie

Het Erf

Aarlanderveen

1 woning beschikbaar
90m - 185m woonoppervlakte
€ 384.900 tot € 929.900