Bouw De Tolgaarder gestart

11 juli 2024

Instappen in een nieuwbouwproject waarvan de bouw al is gestart? Dat kan in De Tolgaarder in Nieuwerbrug aan den Rijn, waar binnenkort elf comfortabele woningen verrijzen in een moderne bouwstijl. Er is momenteel nog slechts één woning te koop.

De nog beschikbare woning betreft bouwnummer 4 (hoekwoning) en is met een woonoppervlak van 130 m² heerlijk royaal. De woning is voorzien van een fijne woonkamer en open keuken, standaard drie slaapkamers en een complete badkamer met douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er op de tweede verdieping nog een ruimte die je helemaal naar eigen wens in kunt delen. In de zijgevel van deze woning bevindt zich een raampartij. Daarnaast zorgt de tot aan de vloer reikende pui in de achtergevel voor een aangename hoeveelheid licht.

Ook buiten is het heerlijk vertoeven. Via de openslaande deuren in de woonkamer loop je zo de riante achtertuin van maar liefst 165 m² in. Deze ligt aan het water en op het westen. Je kunt hier na een lange werkdag dus nog volop genieten van de avondzon! De koopsom voor deze woning bedraagt € 530.000,- v.o.n.

Duurzaam en energiezuinig wonen
Kies je voor deze hoekwoning in De Tolgaarder, dan woon je niet alleen ruim maar ook duurzaam en energiezuinig. Jouw woning wordt namelijk goed geïsoleerd, voorzien van een lucht-waterwarmtepomp en krijgt zonnepanelen op het dak. Daarmee is jouw woning vele malen energiezuiniger dan bijvoorbeeld een woning uit de jaren ’90. En dat is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee!

Interesse?

Spreekt wonen in De Tolgaarder jou aan en wil je graag meer weten over deze fraaie hoekwoning? Neem dan nu contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project De Tolgaarder

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

De Tolgaarder

Nieuwerbrug aan den Rijn

100m - 133m woonoppervlakte
€ 535.000 tot € 557.500