Verkoop Krekenlanden in Nieuwkoop start op 1 juli a.s.

17 juni 2024

Reserveer de avond van maandag 1 juli a.s. alvast in je agenda! Dan start de verkoop van wooneiland Veld, onderdeel van nieuwbouwproject Krekenlanden in Nieuwkoop. Het eerste woningaanbod bestaat uit rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen.

Je bent op 1 juli van harte welkom bij de start verkoop. Deze vindt tussen 20.00 tot 21.30 uur plaats bij restaurant Tijsterman (Dorpsstraat 116 in Nieuwkoop). Het verkoopteam staat deze avond voor je klaar om je de verkoopbrochure en prijslijst te overhandigen en om al jouw vragen te beantwoorden. Na de start verkoop is alle benodigde verkoopinformatie ook terug te vinden op de projectwebsite.

Inschrijven voor jouw favoriete woning(en)
Vanaf maandag 1 juli a.s. 20.00 uur is het mogelijk om je via jouw persoonlijke account op de projectwebsite in te schrijven voor jouw favoriete woning(en). Dit kan tot woensdag 10 juli a.s. 12.00 uur. Daarna worden de woningen toegewezen. Alvast voorbereiden op de start verkoop? Regel dan alvast de financiële check die toegevoegd dient te worden bij de inschrijving. Deze moet zijn opgesteld door een erkend financieel adviseur. Met deze check toon je aan dat je de woning(en) waarvoor je in aanmerking wilt komen kunt betalen. De verkopend makelaar kan je hierbij verder helpen (kosteloos en vrijblijvend).

Na sluiting van de inschrijfperiode worden de woningen digitaal toegewezen. Kandidaten die een financiële check hebben aangeleverd bij de inschrijving en die in de afgelopen 10 jaar minimaal 1 jaar in de gemeente Nieuwkoop hebben gewoond, krijgen voorrang bij de toewijzing.

Het woningaanbod op wooneiland Veld
Krekenlanden biedt een gevarieerd woningaanbod in een landelijke en waterrijke omgeving. De woningen worden gerealiseerd op een drietal wooneilanden: Veld, Hof en Park, met ieder een eigen karakter. Wooneiland Veld biedt een harmonieuze combinatie van duurzaamheid, comfort en ontspanning. Dit maakt het de ideale plek om je thuis te voelen en van het goede leven te genieten. De woningen krijgen een traditionele stijl die perfect aansluit bij de omgeving. De kavels zijn ruim van opzet en de meeste liggen aan het water. Het woningaanbod bestaat uit:

- 16 rijwoningen van circa 120 m², koopsom vanaf € 439.500,- v.o.n.
- 4 twee-onder-één-kapwoningen van circa 158 tot 160 m², koopsom vanaf € 699.500 v.o.n.

Meer weten?
Heb je vragen over dit nieuwbouwproject en/of het woningaanbod, of wil je graag een financiële check laten opstellen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar van Krekenlanden. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Krekenlanden?

Bekijk ook het project Krekenlanden

In verkoop
custom media
Meer informatie

Krekenlanden

Nieuwkoop

20 woningen beschikbaar
120m - 160m woonoppervlakte
€ 439.500 tot € 745.000